Samobor: Vlak u snijegu

Samobor: Vlak u snijegu

U Pop Up Art kinu u Samoboru (Autobusni kolodvor) ove subote i nedjelje, 07. i 08. siječnja s početkom u 17:00 sati pogledajte kultni dječji film “Vlak u snijegu“. Dok vaše male okice radoznalo promatraju kako je to bilo prije, davno, vi zaplovite na valovima nostalgije i uživajte u sjećanjima na neke prošle dane.

Projekcija je besplatna!

Učenici i njihov domaćin Ljuban (Slavko Štimac) zajedno s učiteljem putuju u grad no kako se učitelj razboli i ostane u bolnici učenici se moraju sami vratiti kući. Sloga i snalažljivost učenika dolazi do posebnog izražaja kada na povratku iz grada zapnu u snježnoj oluji.

Film Vlak u snijegu je ekranizacija istoimene knjige popularnog Mate Lovraka iz 1976. godine. Većina glumaca u filmu bila su djeca iz područne škole u Cigleni, koja je tada bila dio Osnovne škole “Dr. Franko Vinter” u Bjelovaru.

Na Filmskom festivalu u Puli, 1976. godine, osvojio je nagradu publike “Jelen” kao prvi film za djecu koji je osvojio tu nagradu. Prikazan je i u inozemstvu u 30-tak država.

The event is finished.

Datum

07 sij 2023
Expired!

Vrijeme

17:00 - 19:00

Ponavljanje događaja

08 sij 2023, 17:00-19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.