Sesvete: Plesna predstava “Koji_a si ti planet_a?”

Sesvete: Plesna predstava “Koji_a si ti planet_a?”

U srijedu 30. studenog s početkom u 18:00 sati dođite u Narodno sveučilište Sesvete na besplatnu plesnu predstavu za djecu od 4 godine na više.

Potrebno je rezervirati svoju ulaznicu putem maila: ninocka.kom@gmail.com

Ekscenin projekt Koji_a si ti planet_a? koreografkinje Nikoline Komljenović je participativna plesna predstava s elementima suvremenog cirkusa, s vrlo snažnom audio-vizualnom atmosferom koja koristi somatski pokret, improvizaciju, ambijentalni zvuk i imerzivnu scenografiju kroz koju putuju izvođačice i gledatelji_ce.

Ideja proizlazi iz iskustva dodira koje nas dovodi do ekstrema – razumijevanja, osjećaja i potreba – u kontekstu postpandemije današnjice. Umjetnice istražuju kako se ideje i stanja prenose dahom i dodirom, kao glavnim pokretačima ljudskog tijela u interakciji s okolinom i međusobno. Igrajući se vlastitom osjetilnom maštom i pokretom, oblikuju prostorne krajolike i uključuju kreativnost svakog gledatelja_ice. U ovoj predstavi svi su pozvani pridružiti se izvedbi, igrati se i istraživati!

Predstava radi na osluškivanju krhkosti, neizvjesnostima i vježbanju fleksibilnosti prema različitom okruženju i inkluzivnosti. Istražuje i naglašava naše razlike kao pojedinca, tijelesnih mogućnosti, podrijetla i okoline prema prihvaćanju okoline koja nas okružuje.

The event is finished.

Datum

30 stu 2022
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.