Skradska draga: 15. Festival malina

Skradska draga: 15. Festival malina

Ovog ljeta 15. Festival malina u subotu, 15. srpnja od 14:00 sati je “place to be”.

Zabavite se uz maline, planinarenje, koktele (powered by @Somersby) i glazbeni sastav Pravila igre u Skradskoj dragi, Skrad, Gorski kotar (Google lokacija).

 

Detaljni program:

* 14:00 – Okupljanje sudionika planinarenja na Skradskoj Dragi

* 14:30- 16:30 – Planinarenje na Skradski vrh iz Skradske drage sa licenciranim @lynx and fox vodičima u hladovini skradske šume uz razgled 3 prekrasna fotogenična vidikovca

Kotizacija za sudjelovanje na planinarenju: 10 € za odrasle, 5 € za djecu (uključuje vođeni obilazak, koktel na Periću, i štrudlu od malina)

– Prijave putem linka OVDJE

 

* 16:30 – 17:30 – Coctail hour uz profesionalne barmene, lounge muziku & chill zonu na ležaljkama – na vidikovcu Perić / Powered by Somersby

 

* od 16:00 – Bogat program na Skradskoj Dragi

– predstavljanje izlagača/sajam domaćih proizvoda (maline, aronija i drugo bobičasto voće, pekmezi, sokovi, med, ulja i drugo)

ponuda slastica na bazi malina

– izbor najljepšeg izlagačkog prostora

– prezentacija i podjela divovske, 50 metarske štrudla od malina (kotizacija 1 €)

zabava za najmlađe uz dvorce na napuhavanje

– bogat kulturno-zabavni program uz nastup: Folklorne skupine “Skračka deca”; MPZ “GIMPL” Ravna Gora; KUU SKLAD Bakar; Bučenski ramplači z Bučke na Dolenjskem

– koncert – PRAVILA IGRE

 

* Detalji o stazi za sudionike Planinarenja:

Staza je kružna i ukupno duga 6 kilometara sa 300 metara visinske razlike (što znači da ima uspona). Tehnički je nezahtjevna, ali se zbog dijelova sa usponom ne preporuča osobama koje imaju zdravstvenih poteškoća sa kretanjem (ozbiljni problemi sa koljenima, kukovima i sl.). Ne preporučamo voditi djecu koja inače nisu aktivna ili mlađu od 6/7. godina. Psi svih vrsta dobrodošli!

 

The event is finished.

Datum

15 srp 2023
Expired!

Vrijeme

14:00 - 21:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.