Slatina: Predstava Mandolena i Matija

Slatina: Predstava Mandolena i Matija

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

Gostovanje Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku s predstavom MENDOLENA I MATIJA u Pučkom otvorenom učilištu Slatina, 08.12.2023. godine, u 17:00 sati.

 

Autorski projekt Arete Ćurković, Gordana Marijanovića, Ivanke Mazurkijević, Damira Martinovića – Mrleta i Marija Tomaševića.

“U vrijeme kad su svuda oko nas srčikašovi ljepljivi slječkeri teško je pronaći istinsku sreću. Stoga svi oni koji ju traže i za njom čeznu mogu ju pronaći na Institutu srećosrceljubizma, na ulici, u kinu ili u svom susjedstvu. Jedni od upornih tragača su i naši Mendolena i Matija koji u najveselije vrijeme – vrijeme Božića, nastoje otopiti slječkere, izbrisati lažni sjaj vanjštine i u sebi pronaći radost trenutka. Jer ipak ukrasi, lampice, blagdanski stol, pjesme i ukrašen bor ne mogu nadomjestiti radost srca i svjetlo duše; onu pravu bit Božića. Stoga popričaj s nekom bakicom na ulici; makar ni o čemu, čuvaj tuđu tajnu, oprosti, pjevaj, pleši, osmijeh nekome daj i Božić će ući u srce tvoje znaj.”

 

– U sklopu predstave Sv. Nikola dijeli paketiće koje roditelji mogu donijeti u POU Slatina radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

– Cijena ulaznice: 5,00€

 

Izvor: https://www.pou-slatina.hr/

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.