Split: Teta Opereta i Barba Klavalir uz Djeda Božićnjaka (interaktivna predstava za djecu 4+)

Split: Teta Opereta i Barba Klavalir uz Djeda Božićnjaka (interaktivna predstava za djecu 4+)

@splitzadjecu je za Avanture malih okica pronašao:

Ova je glazbena predstava oduševila malu i veliku publiku krajem studenog, a sad dolazi u božićnom izdanju!

📍𝐇𝐫𝐯𝐚𝐭𝐬𝐤𝐢 𝐝𝐨𝐦 𝐒𝐩𝐥𝐢𝐭
🎫 𝐂𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐣𝐞 𝟔 𝐄𝐔𝐑

U goste Teti Opereti i Barba Klavaliru dolazi Djed Božićnjak.

*Osim samog posjeta predstavi, roditelji mogu djeci priuštiti pravu malu božićnu čaroliju. Pripremite svoje poklone i donesite ih u Hrvatski dom Split prije događaja, najkasnije do 10 sati ujutro na dan predstave. Molimo roditelje da naznače na poklon ime djeteta i da obrate pažnju na veličinu poklona. Prevelike poklone nećemo moći dodijeliti”, naglašavaju iz Hrvatskog doma.

 

O predstavi:

Teta Opereta i Barba Klavalir, pjevačica i pijanist, likovi su koji “žive” u čarobnom svijetu koncertne dvorane Ivo Tijardović.

Predstavit će se djeci kroz operu, kraljicu glazbeno scenskih umjetnosti, a kroz priču o tome tko sve živi u tom svijetu i kako se ona stvara i u zajedništvu nastaje, približit će djeci njezinu ljepotu.

Djeca će imati prilike upoznati i čuti sve vrste pjevačkih glasova i pjevati s izvođačima, odnosno glumcima. Predstavit će se “važne operne stvari” na veseli i djeci blizak način.

Osim edukativne platforme, djeca će dobiti priliku kroz interaktivno sudjelovanje u predstavi osvijestiti kako su i oni nevjerojatno nadareni.

Nakon Tete Operete kući će otići motivirani i sretni, s ljubavlju prema klasičnoj glazbi i pjevanju, sa željom za odlaženje na koncerte i u kazalište, ali i uz pozivnicu da zajedno s njima nastupe i u pravoj opernoj predstavi za mlade koja će se stvarati u Hrvatskom domu u idućim mjesecima.

The event is finished.

Datum

16 pro 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

DALMACIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.