Straaašni Quorum Garden Kids

Straaašni Quorum Garden Kids

Straaaaašni vikend je pred nama!  Quorum Garden Kids čeka na tebe i ovu subotu kad ćemo uz straaaašnu zabavu uživati u tematici Noći vještica.

U organizaciji Quorum Gardena i Avantura malih okica pripremaju se radionice, slatka iznenađenja te puno smijeha. Možete pogledati kako smo se zabavili prošlog puta!

 

U 10h Quorum Garden Kids kreće s radionicom “Izrada strašnih bundeva – druženje s roditeljima” . Na radionici ćeš zajedno sa svojim roditeljem (može biti i baka, nona, teta,…) dubiti i ukrašavati bundevu. Bundeva te čeka u Quorumu no reci mami ili tati da te prijavi kako bi rezervirali mjesto samo za tebe. Detalji o prijavi na radionice čekaju te na kraju članka.

Od 12 – 14h očekuje te kreativna radionica “Halloween strašila” na kojoj ćeš izrađivati ukrase za Noć vještica.

 

Nakon kratke pauze, u 16h kreće “Straaaašna glazbena radionica” , radionica Ri Rock udruge.

Igraonica je prilagođena uzrastu od 4 do 7 godina, temelji na improvizaciji i aktivnom sudjelovanju djece u raznim glazbenim aktivnostima kao što su pjevanje i sviranje. Ovom metodom omogućuje se korištenje glasa ili instrumenta pri čemu se postiže direktni kontakt sa stvaranjem glazbe. Glazba je veoma važna za razvoj svakog djeteta.
Ri Rock Vrtić zamišljen je kao jedan neformalni koncept, a ideja je glazbom doprijeti do djece i omogućiti im opušteno muziciranje kroz igru, van klasičnog školskog modela. Igraonica usmjerava djetetovu energiju na stvaranje ritma, glazbe, zvuka i kreativnog izražavanja. Mnogobrojni instrumenti na kojima će klinci svirati su: def, ksilofon, shakeri, marakas, agogo, triangl, bubnjići i udaraljke ali imamo i neke nove i nestandardne kao što su sound bellows, bell chorus, boomwhackers i sound shapes.

Ri Rock Vrtić igraonice obuhvaćaju:
– učenje pjevanja, ritmova i zvukova
– razvijanje motorike
– razvijanje timskog rada, suradnje i zajedništva
– poticanje kreativnosti i stvaralaštva
– relaksaciju i opuštanje

Prijavi se!

Ukoliko si malo stariji/a i imaš od 7 – 14 godina rezerviraj svoje mjesto u grupi od 17h do 18h.  

Bit ove radionice je učenje bubnjarskih tehnika sviranja ritmova te vježbanju tempa i dinamike.
Osnova bubnja razdijeljena je na tri glavna segmenta a to su doboš, tom i bas bubanj te su polaznici podijeljeni u tri skupine po tim elementima.
Radionica, osim samog učenja sviranja ritmova, usmjerena je i ka drugim elementima kao što su:
timski rad i suradnja, zajedništvo, fokusiranost, kreativnost, stvaralaštvo, motorika, disciplina, ispucavanje negativnih emocija i stresa, relaksacija i opuštanje…
Osim svega navedenog ona je i odličan test za pronalaženje novih bubnjarskih talenata ali i odličan temelj za njihov prelazak na cijeli bubnjarski set.

U 18h očekuj Straaaašni Halloween maskirani party za najmanje!

Uz program radionica uslikaj se na Halloween photo pointu ili se počasti slatkim zalogajima. Također te čekaju i tete koje će ti oslikati lice, ali se ne zaboravi maskirati! Svima pokaži svoju najdražu ili najstrašniju masku!

 

Potrebno se prijaviti za sve radionice zbog ograničenog broja mjesta:

porukom na društvene mreže (Facebook,  Instagram)
putem mail adrese: info@maleokice.com

The event is finished.

Datum

23 lis 2021
Expired!

Vrijeme

10:00 - 18:30
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.