Sveta Nedelja: BBQ Weekend

Sveta Nedelja: BBQ Weekend

26. i 27. kolovoza od 17:00 sati na jezeru Kipišće očekuje vas roštiljanje uz jezero na dimu i vatri uz najbolje znalce u Hrvatskoj, umjetničke radionice za djecu i odličan glazbeni program!

Na idiličnoj lokaciji park jezera Kipišće u Svetoj Nedelji održat će se BBQ Weekend, događanje posvećeno roštiljanju. Ono što je BBQ u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Kanadi, barbie u Australiji, braai u Južnoj Africi to je roštiljanje u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

BBQ je izraz koji podrazumijeva širok spektar različitih metoda kuhanja na vatri i dimu. Cilj ovog događanja je pokazati ljepotu i kompleksnost pripreme hrane na vatri, ali s posebnim fokusom na dim koji doprinosi intenzivnijem i zanimljivijem okusu.

Ne zaboravljajući da je ovo ipak pravo feel good događanje prije povratka u školske klupe i jesensku rutinu, djeca će se oduševiti uz besplatne kreativne radionice crtanja grafita koje će voditi Krešimir Golubić, poznatiji kao Leon GSK s početkom u 17:00 sati. Za subotnji glazbeni program koji počinje u 18 sati zaduženi su Bosak & The Second Hand Band, a u nedjelju će zasvirati mladi svetonedeljski rock sastav Westsidersi i Grupa Gea.

 

Izvor: Sveta Nedelja

The event is finished.

Datum

26 kol 2023
Expired!

Vrijeme

17:00 - 19:00

Ponavljanje događaja

27 kol 2023, 17:00-19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.