Try Theatre, dramska radionica na engleskom jeziku

Try Theatre, dramska radionica na engleskom jeziku

U subotu 5. veljače od 10 do 11 i 30 sati održat će se prva od deset radionica novog Try Theatre ciklusa te će se redovno održavati subotom.

Radionice se odvijaju u Dječjoj kući (kompleks “Benčić”) u organizaciji American Cornera Rijeka Gradske knjižnice Rijeka za dvije grupe – prva grupa od 5 do 8 godina starosti u terminu od 10 do 10.45 sati, a druga od 9 do 11 godina starosti u terminu od 10.45 do 11.30 sati. Radionice se odvijaju uz sve nužne epidemiološke mjere, a održavat će se u različitim prostorima u i oko Dječje kuće.

Try Theatre je škola glume koja dopušta svojim polaznicima oslobađanje vlastite kreativnosti, osobnosti i talente u sigurnom i poticajnom okruženju. Kroz glumu, igre i razne aktivnosti, polaznici stječu znanje o glumi i samopouzdanje na organski način – ne učeći, nego stvarajući vlastita, osobna iskustva.

Završna radionica odvija se 9. travnja.

Radionica je besplatna za članove Gradske knjižnice Rijeka, a sudjelovanje je zbog ograničenog broja mjesta potrebno prijaviti na mail american.corner@gkri.hr.

The event is finished.

Datum

05 velj 2022
Expired!

Vrijeme

10:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.