Velika Gorica: Animirani film – Princeza i žabac

Velika Gorica: Animirani film – Princeza i žabac

U sklopu Tjedna bajki, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas poziva na projekciju animiranog filma “Princeza i žabac” u utorak, 23. veljače s početkom u 16:00 sati.

Animirana adaptacija novele Žablja princeza američke spisateljice za djecu E.D. Baker – koja je pak inspirirana bajkom Braće Grimm Žablji princ – čija je radnja smještena u New Orleans 1920-ih godina, a govori o požrtvovnoj konobarici Tijani koja sanja o otvaranju vlastitog restorana, no na putu joj se ispriječi princ zemlje Maldonije, imenom Naveen, pretvoren u žabu kojeg ona na jednom balu odluči poljubiti kako bi s njega skinula čini, ali pritom i sama postane začaranom.

Film je bio Disneyjev kratki povratak u vode tradicionalnog animiranog filma (za razliku od dominirajuće 3D animacije), što je naišlo na pozitivan prijem kritike, a film je bio nominiran za Oscara u dvije kategorije: najbolji animirani film i najbolja originalna pjesma (čak dvije nominacije).

Ulaznice po cijeni od 2 eura možete kupiti na mojekarte.hr.

The event is finished.

Datum

23 velj 2023
Expired!

Vrijeme

16:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.