Velika Gorica: Kazališna predstava – JAJE

Velika Gorica: Kazališna predstava – JAJE

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas poziva na gostujuću predstavu Lutkarske Scene “Ivana Brlić Mažuranić” pod nazivom “Jaje” koja će se održati u nedjelju, 02. travnja s početkom u 17:00 sati.

Kad ne pojedete jaje koje vam je servirano za doručak, nego čekate da se iz njega izleže pile, vjerojatno niste niti svjesni u kakvu se avanturu možete upustiti. Upravo se to dogodilo junaku naše predstave, dječaku Joji, koji nije ni slutio što sve, osim očekivanog pileta, skriva jajetova ljuska. Susrest ćete mnogo simpaičnih, zgodnih i nezgodnih životinjica s kojima nije uvijek lako izaći na kraj….

Priča je to koja privlači djecu iz naraštaja u naraštaj, a zašto je Jaje uvijek tako svježe, primamljivo i ukusno provjerite sami i uvjerite se u draž teksta i šarm predstave.

Predstava je namijenjena djeci od 3 godine na više, a ulaznice po cijeni od 4,50 EUR možete kupiti ONLINE ili na blagajni Učilišta.

 

Izvor: POUVG

The event is finished.

Datum

02 tra 2023
Expired!

Vrijeme

17:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.