Velika Gorica: Ljepotica i zvijer – Tjedan bajki

Velika Gorica: Ljepotica i zvijer – Tjedan bajki

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas u sklopu Tjedna bajki poziva na kazališnu predstavu “Ljepotica i zvijer” u ponedjeljak, 20. veljače s početkom u 16:00 sati u izvedbi Teatra Naranča.

Može li nas ljubav promijeniti toliko?

Priča je ova svjedok velike mržnje što pretvaraše mladiće u zvijeri. Nekada davno, u Ružinom carstvu to bi, gdje živio je mladi i oholi Princ. Jedne kobne noći Zlobnica Čarobnica izbola je Princa ružinim trnjem i pretvorila ga u Zvjersku Zvijer koja će opaka zlu služiti vjerno. Tek ljubav ove ukinuti će njene čini i to samo onda kad djevojka mlada zavoli njega; kad zavoli silno, više nego sebe; Zvijer će opet čovjek biti. No jednoga dana tmuran oblak pokrije šumu Zvjersku. I padne takva kiša da ni najdeblja krošnja nije mogla zaštiti nikog živog. Tad u dvoru zvjerskom Najljepša među najljepšima sklonište potraži…

Predstava je namijenjena za djecu od 4 godine na više, a ulaznice po cijeni od 3,40 eura možete kupiti online na mojekarte.hr.

 

Izvor: POUVG

The event is finished.

Datum

20 velj 2023
Expired!

Vrijeme

16:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.