Velika Gorica: Mjuzikl za djecu – Mi o Vuku

Velika Gorica: Mjuzikl za djecu – Mi o Vuku

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas poziva u nedjelju, 12. veljače s početkom u 17:00 sati na mjuzikl za djecu “Mi o Vuku”.

U ovom mjuziklu za djecu najmlađi će upoznati vuka u potpuno novom svjetlu. Vuk pjeva, pleše i glumi. On nije samo negativac, on je žrtva krivih prosudbi, nesretnih okolnosti i ljudi koji mu nikad nisu dopustili da ispriča svoju životnu priču. Dođite i doznajte tko je vuk i kako je zapravo izgledao njegov susret s Crvenkapicom, sedam kozlića i tri praščića.

Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio sva srca gledatelja diljem Lijepe naše nezaboravnim izvedbama i preobrazbama u tv show-ovima.
Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja ,a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.

Ulaznice po cijeni od 5 eura su u prodaji od 29. siječnja, a možete ih kupiti online ili na blagajni sveučilišta.

 

Izvor: POUVG

The event is finished.

Datum

12 velj 2023
Expired!

Vrijeme

17:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.