Velika Gorica: Pocahontas

Velika Gorica: Pocahontas

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas u nedjelju, 12. ožujka poziva na kazališnu predstavu “Pocahontas” s početkom u 17:00 sati u izvedbi Teatra Naranča.

Predstava je namijenjena za djecu iznad 3 godine starosti.

Priča o ljubavi i sjedinjenju dva različita svijeta spojit će naizgled nespojivo. Sve počinje kada u dom Indijanaca, koji žive u skladu s prirodom, čuvajući bogatstva i ljepote Majke Zemlje koju poštuju i kojoj se dive, dolazi skupina engleskih doseljenika koji se povode novcem i moći te uništavanjem prirodnih dobara pokušavaju doći do bogatstva.

Zbog razlike u vrijednostima pokreće se rat između doseljenika i domorodaca. Iako Indijanci pokušavaju obraniti svoj dom te otjerati Engleze između dvije strane stane Pocahontas koja se zaljubljuje u jednog od doseljenika, Johna Smitha. Može li prava ljubav pomiriti dva svijeta te ukloniti sve zapreke koje im se nađu na putu, doznajte u predivnoj, inspirirajućoj priči o Pocahontas.

Ulaznice po cijeni od 5,00 eura možete kupiti online na mojekarte.hr ili na blagajni Učilišta.

 

Izvor: POUVG

The event is finished.

Datum

12 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

17:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.