Velika Gorica: Radionice za djecu

Velika Gorica: Radionice za djecu

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas i ove subote 01. travnja poziva na niz edukativnih i vrlo zabavnih radionica!

Cijena po radionici je 10,00 EUR (za 3D modeliranje – 18 EUR), a možete ju uplatiti putem WEBSHOP-a ili na blagajni Učilišta.

Info i prijave na brojeve: 01 6259 806 i 098 316 419

 

* SLASTIČARSKA RADIONICA ZA DJECU s početkom u 09:30 sati (90 minuta)

Djeca će tijekom radionice imati priliku upoznati se s osnovnim znanjima i vještinama slastičarstva. Aktivno će sudjelovati u pripremi svih segmenata izrade slastica: pripremi namirnica, vaganju potrebne količine, sjedinjavanju sastojaka i modeliranju slastica.

– Radionica je namijenjena djeci od 6 do 13 godina.

 

* ŠKOLA CRTANJA / LIKOVNA RADIONICA s početkom u 10:00 sati (90 minuta)

Tema: Uskršnje jaje – TEMPERA

Kao ciljeve ističemo primjenu vlastitog iskustva i rješavanje postavljenih likovnih problema, osvješćivanje sposobnosti promatranja i otkrivanja oblika i pojava, razvijanje orijentacije u prostoru i oblikovno – stvaralačke sposobnosti te zapažanje opipom i vidom. Namjera je kod djeteta postići kreativne i izražajne sposobnosti.

– Radionica je namijenjena djeci od 5 do 10 godina.

 

* RADIONICE 3D MODELIRANJA I KORIŠTENJA 3D PRINTERA s početkom u 11:00 sati (4 termina x 3 sata)

Izradite originalne straničnice za knjige, otvarače za bocu, privjeske omiljenog nogometnog kluba, kvartovski suvenir, posudicu za olovke, poklon za simpatiju…
3D modeliranje i printanje je čarolija stvaranja i eksperimentiranja, alat budućnosti koji djeca i mladi mogu razumjeti.
3D printer može imati ulogu u svim predmetima, od nastave kemije, fizike, hrvatskog jezika – npr. likovi iz pročitane knjige mogu oživjeti u igri – do biologije gdje se posudice i sustav navodnjavanja za uzgoj neke biljne kulture oblikuje i osmišljava na 3D pisaču.

– Radionica je namijenjena djeci od 9 do 16 godina.

 

Izvor: POUVG

The event is finished.

Datum

01 tra 2023
Expired!

Vrijeme

9:30 - 12:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.