Velika Gorica: Tri praščića – Tjedan bajki

Velika Gorica: Tri praščića – Tjedan bajki

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica vas u sklopu Tjedna bajki poziva na kazališnu predstavu “Tri praščića” u srijedu, 22. veljače s početkom u 16:00 sati u izvedbi Zagrebačkog kazališta lutaka.

Jedna od temeljnih potreba svakog djeteta je sigurnost. Dok su maleni, roditelji ih štite od opasnosti vanjskog svijeta brigom i ljubavlju unutar svoja četiri zida. Ali što kada djeca odrastu i dođe vrijeme da stvore vlastiti dom? Nisu sva djeca ista kao ni ljudi koji će postati, ali svi trebamo prevladati svoje mane i stvoriti radne navike kako bismo uspješno odrasli i štitili nove naraštaje. Jedna od basni koja to vrlo točno uči jest ona o tri praščića. Priča je poznata. Majka u svijet šalje svoja tri sina, oni grade kuće u skladu sa svojim karakterom i navikama. Tu je, naravno, i strašni vuk kao paradigma svih opasnosti, a basna će pokazati da se površnost, lijenost i zaigranost u svijetu odraslih skupo plaćaju.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine na više, a ulaznice po cijeni od 3,40 eura možete kupiti online na mojekarte.hr.

 

Izvor: POUVG

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.