Veliki sajam malih okica – manifestacija za djecu u Rijeci

Veliki sajam malih okica – manifestacija za djecu u Rijeci

Od samog začetka portala konstantno je tinjala želja da se cjelokupna ideja portala manifestira na jednom mjestu i realizira Veliki sajam malih okica. Ideja da roditelji i djeca osim što mogu prelistati aktivnosti na portalu upoznaju vrijedne ljude koji stoje iza svih aktivnosti, sportskih, umjetničkih, istraživačkih, škola stranih jezika te mnogih igraonica i rođendaonica.

Nakon što smo još od početka godine datum mijenjali i konstantno ovisili o mjerama vezanim za covid, zatvaranjima, ograničenjima napokon možemo potvrditi da se naša želja ostvaruje.

04.rujna, u samom srcu grada, na našem Korzu, pokraj Gradskog sata održat će se
Veliki sajam malih okica
Manifestacija koja slavi djecu, njihovo djetinjstvo i obitelj.

Ispred Gradskog sata od 10h djeca će moći sudjelovati na mnogobrojnim aktivnostima i radionicama – plesnim, istraživačkim, radionicama stranih jezika, radionici kazališta lutaka. Kroz njih će dobiti priliku otkriti savršenu aktivnost za novu školsku godinu.

Nakon pauze u kojoj će najmanji skupiti dovoljno snage za nastavak dana očekuju vas od 16h radionice na istom mjestu no i predstavljanje aktivnosti na štandovima na kojima ćete moći pobliže saznati o vrijednim ljudima koji stoje iza aktivnosti, kao i dobiti točne informacije o održavanju radionica tijekom godine.

 

Ubrzo otkrivamo točan raspored radionica i imena velikih sponzora koji će kroz nagradnu igru razveseliti ne samo djecu nego i roditelje.

Pratite nas

The event is finished.

Datum

04 ruj 2021
Expired!

Vrijeme

10:00 - 20:00
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.