Vinkovci: 2 radionice – za roditelje i za djecu

Vinkovci: 2 radionice – za roditelje i za djecu

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

Iz udruge Mladi protiv gladi pozivaju roditelje na prvu radionicu u sklopu „Male škole roditeljstva” koju će voditi Martina Boričić Martić, ali i njihovu djecu na radionicu „Svijest o sebi i kontrola emocija”.

 

Obje radionice bit će 21. studenog u 18:00 sati u Tehnološkom parku Vinkovci na adresi Vatrogasna ulica 5 (stara šesta škola).

 

Kako ističu iz Udruge, na radionici će s roditeljima razgovarati o izazovima roditeljstva, različitim stilovima roditeljstva i kako ih prilagoditi individualnim potrebama svakog djeteta uz konkretne savjete koji vam mogu pomoći u stvaranju snažne obiteljske zajednice.

U isto vrijeme, djeca će moći biti na radionici „Svijest o sebi i kontrola emocija” pod vodstvom psihologinje Ane Majdančić. Radionica namijenjena djeci od 7 do 14 godina, a upravo kroz interaktivni pristup, crtanje i primjere moći će otkriti svijet emocija, naučiti ih prepoznati, razumjeti te kako ih izražavati na zdrav način.

 

Prijaviti se možete putem Facebook i Instagram stranici Mladi protiv gladi ili broja naznačenog na pozivnici.

 

 

Izvor: https://novosti.hr/prva-radionica-u-sklopu-male-skole-roditeljstva-iducega-tjedna/

The event is finished.

Datum

21 stu 2023
Expired!

Vrijeme

18:00

Mjesto

ISTOČNA HRVATSKA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.