Vinkovci: 7. Filmski festival glumca – Cvrčak i Mravica

Vinkovci: 7. Filmski festival glumca – Cvrčak i Mravica

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

U sklopu 7. Filmskog festivala glumca koji će se održati u Vinkovcima u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci, od 23. do 30. studenog 2023. godine, bit će prikazat animirani film za djecu “Cvrčak i Mravica”.

Cvrčak Ket voli svirati sa svojim bendom i zabavljati bezbrižne kukce iz okolice. Na Cvrčelli zabava nikad ne prestaje, a zima je tek izmišljotina uštogljenih mrava i teoretičara zavjere. U blizini živi mravica Antoneta, u društvu posvećenom graditeljstvu, disciplini i radu. Glazba je strogo zabranjena. Kad se Ket i Antoneta sretnu, među njima se brzo razvija bliskost. Može li Antoneta spasiti cvrčke od zime prije nego što je prekasno?

Crtić na duhovit način progovara o toleranciji, ljubavi i prevladavanju prepreka.

Riječ je o prvom hrvatskom cjelovečernjem animiranom filmu rađenom u tehnici 3D animacije što ga čini jednim od najambicioznijih filmskih poduhvata u Hrvatskoj.

– Trajanje: 83 minute

– Animirani film na rasporedu je u petak 24.11.2023. u 17:00 sati.

Ulaznice za pojedine projekcije možete rezervirati na e-mail: 7ffgvk@gmail.com, ili ih kupiti sat vremena prije projekcije filma u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci.

– Cijena ulaznice je 4€

 

Izvor: https://filmski.festivalglumca.hr/

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.