Virovitica: Predstava Mandolena i Matija

Virovitica: Predstava Mandolena i Matija

@kiddosice su za Avanture malih okica pronašle:

 

Poznate li Mendolenu i Matiju? Ne? Pa, vrijeme je da se to promijeni u nedjelju, 10. prosinca u 11:00 sati u Kazalištu Virovitica!

Predstava “Mendolena i Matija” autorski je projekt Arete Ćurković, Gordana Marijanovića, Ivanke Mazurkijević, Damira Martinovića – Mrleta i Marija Tomaševića Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku.

 

“U vrijeme kad su svuda oko nas srčikašovi ljepljivi slječkeri teško je pronaći istinsku sreću. Stoga svi oni koji ju traže i za njom čeznu mogu ju pronaći na Institutu srećosrceljubizma, na ulici, u kinu ili u svom susjedstvu. Jedni od upornih tragača su i naši Mendolena i Matija koji u najveselije vrijeme – vrijeme Božića, nastoje otopiti slječkere, izbrisati lažni sjaj vanjštine i u sebi pronaći radost trenutka. Jer ipak ukrasi, lampice, blagdanski stol, pjesme i ukrašen bor ne mogu nadomjestiti radost srca i svjetlo duše; onu pravu bit Božića. Stoga popričaj s nekom bakicom na ulici; makar ni o čemu, čuvaj tuđu tajnu, oprosti, pjevaj, pleši, osmijeh nekome daj i Božić će ući u srce tvoje znaj.”

– Igraju: Areta Ćurković, Gordan MarijanovićScenografija i kostimografija: Mario TomaševićGlazba: Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle

 

– Ulaznice po cijeni od 5 eura možete rezervirati na broj 033/721-330 ili na mail: kazaliste.virovitica1234@gmail.com

 

 

Izvor: https://kazalistevirovitica.hr/

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.