Volosko: “Mandrać – Mandracchio 2023”

Volosko: “Mandrać – Mandracchio 2023”

Lučica u Voloskom – „mandrać“ ovog će vikenda, 26. i 27. kolovoza, po tridesetšesti put biti domaćin istoimenog međunarodnog likovnog natječaja, kojega je još davne 1984. godine idejno utemeljio vološćanski akademski slikar Claudio Frank.

U organizaciji Festivala Opatija, suorganizaciji Zajednice Talijana Opatija, a pod pokroviteljstvom Grada Opatije čeka vas najprije „Mali Mandrać“ u subotu s početkom u 9:00 sati, kada će se u crtanju i slikanju okušati djeca u dobi od 5 do 14 godina starosti, a zatim u nedjelju s početkom prijava također u 9:00 sati i „okršaj“ odraslih domaćih i inozemnih likovnih autora u glavnom eventu manifestacije „Mandrać – Mandracchio 2023“.

I u ovogodišnjem izdanju djeca će se natjecati za vrijedne nagrade – poklon bonove papirnice „Melior“, u dvije kategorije: od 5 do 9 godina i od 10 do 14 godina. Pribor za slikanje djeca donose sama, prema svom odabiru, dok će podloge osigurati organizator.

The event is finished.

Datum

26 kol 2023
Expired!

Vrijeme

9:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.