Vuk i lav – Kino projekcija

Vuk i lav – Kino projekcija

Znate li da ni jedno prijateljstvo nije slučajno? Ovo koje slijedi vjerojatno je jedno od najposebnijih koje ćete vidjeti, a sačinjava ga naoko neobičan trojac – mladunče vuka, mladunče lava i jedna posebna djevojka.

Čarobno putovanje pred nama prati Almu, svojeglavu njujoršku studenticu koja dolazi u Kanadu na pogreb djeda koji ju je odgojio. Za vrijeme svog boravka, Alma pronalazi mladunče lava predodređeno za cirkus, no odlučuje ga zadržati te tako očuvati uspomenu na djeda, neumornog borca za prava životinja. No Almina kuća ubrzo postaje utočištem za još jednog gosta – mladog vučića, koji će s lavićem uspostaviti bratsku vezu punu ljubavi. Ovaj neobični trio neko vrijeme živi u idili, no stvari se počnu mijenjati kada Alma doživi nesreću. Kakva budućnost čeka ovo troje prijatelja, te koliko je zadivljujuće blagotvorna veza između ljudi i životinja otkriti ćemo gledajući ovo dirljivo putovanje.

Gilles de Maistre i Prune de Maistre bračni su par koji je do sada surađivao na dva filma; dokumentarcu Demain est à nous (2019.) u kojemu je i aktivistica Greta Thunberg i Mia i bijeli lav (Mia et le lion blanc, 2018.), film o djevojčici Miji koja se sa svojom obitelji seli u Južnu Afriku i razvija posebnu vezu s Charliejem, mladunčetom bijelog lava.

 

Za ulazak u prostore Dječja kuća prema odluci Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom potrebna je važeća EU digitalna COVID potvrda (koja se izdaje cijepljenima, preboljelima prema pravilima o definiranom razdoblju ili testiranima prema pravilima o odgovarajućem testu i vremenskom razdoblju) ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Osobe mlađe od 16 godina ne moraju imati potvrde.

 

Kupite ulaznice na blagajni Art-kina (otvara se svakog dana sat vremena pred početak prve projekcije) ili putem platforme Ulaznice.hr.

The event is finished.

Datum

19 velj 2022
Expired!

Vrijeme

18:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.