Wanda LaVanda (3+) – Kazališna predstava

Wanda LaVanda (3+) – Kazališna predstava

Glavni lik ove priče je ovčica Wanda koja se zbog svoje šarene vune ističe među ostalim životinjama i svojim neobičnim izgledom odstupa od svoje okoline te svojih prijatelja.
Iako je njezina posebnost izdvaja od livade na kojoj živi, s vremenom počinje shvaćati da to nije njezina mana već prednost.
Ovo je priča o toleranciji i uvažavanju različitosti koja će djeci od najranije dobi pomoći naučiti važnost prihvaćanja drugačijih od sebe. Rijeka i kvarnersko područje su, između ostaloga, poznati po svojim tolerantnim svjetonazorima koje treba njegovati i uvijek graditi, a s obzirom da predstava nastaje prema predlošku istoimene slikovnice koja svoj vizualni identitet bazira na prirodnim materijalima tj. filcanoj ovčjoj vuni te mirisnoj lavandi, „Wanda LaVanda“ u sebi objedinjuje suvremeni i aktualni sadržaj te tradicionalna obilježja Mediterana.

Autorica: Jelena Tondini
Redateljica: Morana Dolenc
Kreatorica lutaka i scenografije: Luči Vidanović
Skladateljice: Anita Valo i Meri Jaman
Oblikovatelj svjetla: Sanjin Seršić

Izvode: Petra Šarac, Andrea Špindel i Zlatko Vicić

Rezervacija i prodaja ulaznica od ponedjeljka, 23. kolovoza 2021. na www.mojekarte.hr i na mail blagajna.gklri@gmail.com

 

The event is finished.

Datum

30 kol 2021
Expired!

Vrijeme

19:00
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.