Zagreb: 20. rođendan King Crossa

Zagreb: 20. rođendan King Crossa

Povodom 20. rođendana King Crossa mališani će ovu i iduću subotu (22. i 29. listopada) od 11 do 13 sati uživati u posebno pripremljenom programu.

SUBOTA, 22. listopada – HAPPYJEVA ROĐENDANSKA ČAROLIJA od 11 do 13 sati
* Izrada rođendanskih kruna – šarene slavljeničke krune izrađivati će zajedno s djecom i pripremati se za čarobnu predstavu
* MAGIC SHOW – Mađioničar i Happy glavne su zvijezde magic showa, a Happy daruje svu djecu čarobnim štapićima
* Rasplesani pokloni – plesni dio rođendana u kojem Happy i djeca plešu s poklonima. Samo u nekima se krije rođendansko iznenađenje
* Čestitke za Happyja – Djeca pišu i crtaju Happyju rođendanske čestitke, a on ih daruje slatkišima. Sve čestitke će se skupiti na ploču kako bi se mogli fotografirati s rođendanskim lijepim željama

SUBOTA, 29. listopada – ČUDESNA ŠUMA do 11 do 13 sati
* Rođendanski face painting
* Slikanje na platnu
* Igra: “Praščićeve zgode” – Tko se boji vuka još? Pjeva se pjesmica i na kraju sva djeca u isto vrijeme moraju odabrati šarenu kućicu.
* Rođendanski disco s nagradama – Tulum gdje se puštaju samo hitovi, puno pleše i još više se igra.
* Izrada rođendanskih licitara – Happy je sve pripremio i izrađivat će se poseban dizajn King Crossovih rođendanskih licitara.
* Rođendanski baloni iznenađenja – Baloni u kojima se nalaze poruke, simbolične nagrade i Happyjevi pozdravi. Vesela igra u kojoj djeca imaju priliku osvojiti i rođendansku nagradu.
* Veseli Happyjev poklon – Happy ima poklon koji u sebi ima tajmer. Brza igra u kojoj se osvajaju simbolične nagrade te slatki rođendanski paketić.

The event is finished.

Datum

22 lis 2022
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Ponavljanje događaja

29 lis 2022, 11:00-13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.