Zagreb: 43. Susedgradski fašnik

Zagreb: 43. Susedgradski fašnik

Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad za vaše najmlađe priprema besplatni fašnički program uz žongliranje, klauniranje, te mađioničarske trikove.

 

UTORAK, 21. veljače od 15:15 do 17:00 sati

Radionica za djecu od 6 do 12 godina na kojoj će isprobati razne cirkuske tehnike: akrobatika, klaun, žongliranje, zračne akrobacije.

– Voditeljica: Petra Bokić

– Za radionicu su potrebne prijave putem e-maila: info@czkio-susedgrad.hr

 

SUBOTA, 25. veljače u 11:00 sati

Mađioničarska predstava “Svijet čarolije” – Mađioničar Harikus vodi publiku u svijet gdje čarolija postaje stvarnost. Ništa nije nemoguće kad djeca postanu mali mađioničari. Uz čarobnu riječ “Harikus Harikus” i nemoguće postaje moguće. Svatko postaje dio predstave. Nezaboravni osmijeh će ukrasiti svačija lica, a srca će plesati u ritmu čarolije i iluzije.

– Predstava je namijenjena za djecu od 3 godina na više.

Besplatne ulaznice za predstavu mogu se preuzeti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice, od 6.2.2023. godine u vrijeme rada blagajne: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak – od 10,00 do 17,00 sati, I. kat. Broj ulaznica je ograničen!

 

Izvor: CZKIO Susedgrad

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.