Zagreb: Adventske radionice u CeKaTe-u

Zagreb: Adventske radionice u CeKaTe-u

Centar za kulturu Trešnjevka je u ove predblagdanske dane pripremio tri besplatne adventske radionice za djecu i obitelji. Udružite snage i zajednički izradite božićne ukrase i začinite čaroliju nadolazećih blagdana svojom kreativnošću.

Dvije adventske radionice koje će se održati 3. i 10.12.2022. odvijat će se u Centru za kulturu Trešnjevka, dok će se treća radionica održati u sklopu manifestacije “Advent na Knežiji” 17.12.2022. u Mjesnom odboru Knežija, Albaharijeva 2.

 

SUBOTA, 03. prosinca – Centar za kulturu Trešnjevka

* 10:30 – 12:30h – IZRADA BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE ČESTITKE I UKRASA, voditeljica: Sanja Pribić – Navika pisanja čestitki s pojavom i korištenjem računala i pogotovo pametnih telefona, pomalo se izgubila. No, ne sasvim. Čestitka nije samo način prenošenja dobrih želja. Ona može biti i ukras u blagdanski uređenom domu, ali i ures na božićnom drvcu. Na radionici će se zrađivati upravo takve čestitke, koje bi formom i načinom izrade mogle biti i ukras.

-Prijaviti se možete na LINKU.

 

SUBOTA, 10. prosinca – Centar za kulturu Trešnjevka

* 10:30 – 12:30h – IZRADA UKRASA ZA BOR OD SLANOG TIJESTA, voditeljica: Eva Herceg-Artistress – Glavni cilj ove radionice posredstvom je likovnog jezika pomoći razvoju koordinacije ruku i očiju (pogleda) te fine motorike i grafomotorike valjanjem, modeliranjem, usitnjavanjem. Osim toga cilj je radionice upoznati djecu s narodnim običajima putem tradicionalne likovne tehnike i motiva te ih potaknuti na maštanje i kreativno izražavanje posredstvom različitih likovnih tehnika i materijala.

-Prijaviti se možete na LINKU.

 

SUBOTA, 17. prosinca – Mjesni odbor Knežija

* IZRADA UKRASA ZA BOR OD SLANOG TIJESTA, voditeljica: Eva Herceg-Artistress – Glavni cilj ove radionice posredstvom je likovnog jezika pomoći razvoju koordinacije ruku i očiju (pogleda) te fine motorike i grafomotorike valjanjem, modeliranjem, usitnjavanjem. Osim toga cilj je radionice upoznati djecu s narodnim običajima putem tradicionalne likovne tehnike i motiva te ih potaknuti na maštanje i kreativno izražavanje posredstvom različitih likovnih tehnika i materijala.

 

         

The event is finished.

Datum

03 pro 2022
Expired!

Vrijeme

10:30 - 12:30

Ponavljanje događaja

10 pro 2022, 10:30-12:30 17 pro 2022, 10:30-12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.