Zagreb: Back to the outdoors

Zagreb: Back to the outdoors

Provodite li puno vremena u aktivnom odmoru i raznim sportovima s vašim malim okicama, u subotu 22. travnja od 14:00 do 18:00 sati ne propustite posjetiti King Cross gdje vas očekuje „Back to the outdoors“!

Svi posjetitelji će imati priliku dobiti korisne savjete i informacije od strane iskusnih članova Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), ali i isprobati odličnu opremu iz Decathlona za aktivnosti na otvorenom.

Očekuje vas zabavan i edukativan program u kojem ćete saznati puno o planinarenju, bicikliranju, kajakingu te drugim aktivnostima koje se provode na otvorenom. Članovi Hrvatske gorske službe spašavanja pokazat ćekako se ispravno pripremiti za izlet i što sve ponijeti sa sobom, ali i kakvu planinarsku opremu odabrati te kako je koristiti, bilo to planinarenje, hiking, bicikliranje, kampiranje…
Poseban naglasak na eventu bit će na sigurnosti u prirodi i upoznavanju s opasnostima koje možete susresti na ovakvim izletima. HGSS će vam dati brojne dobre savjete i osnovne smjernice kako se pripremiti i što učiniti u slučaju nesreće.

 

Neke od tema radionica bit će:

* Sve o izletima – kako se pripremiti, kako odabrati izlet za sebe, kako isplanirati kretanje i vrijeme, što jesti, koliko vode ponijeti…

* Planinarska oprema – što ponijeti, kako je koristiti, što sve trebamo imati u ruksaku i kako tu opremu koristiti…

* Upoznavanje s opasnostima u prirodi i kako ih izbjeći ili se pripremiti na njih, osnove prve pomoći, što učiniti u slučaju nesreće…

 

Stoga, pripremite se za avanturu u prirodi i uđite u svijet planinarenja, kajakinga i drugih aktivnosti na otvorenom. Pokažite svoju hrabrost i otkrijte nove izazove, te na taj način izgradite još čvršću i zdraviju vezu sa vašim mališanima!

 

Izvor: King Cross

The event is finished.

Datum

22 tra 2023
Expired!

Vrijeme

14:00 - 18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.