Zagreb: Besplatne radionice kreativnosti i tehnologije za najmlađe u King Crossu

Zagreb: Besplatne radionice kreativnosti i tehnologije za najmlađe u King Crossu

Ovu subotu i nedjelju (11. i 12. studenog) – u sklopu “Home & Tech Weekenda” u King Crossu, mališani će moći sudjelovati na besplatnim radionicama kreativnosti i tehnologije koje će se održavati u sljedećim terminima:

 

* Subota, 11. studenog od 17:00 do 19:00 sati

* Nedjelja, 12. studenog od 16:00 do 18:00 sati

 

Na radionicama će djeca imati priliku upustiti se u svijet programiranja, dizajniranja i kreativnosti. Otkrijte kako čak i predškolci mogu zaroniti u svijet programiranja uz jednostavno upravljanje mišem i učenje osnovnih smjerova kretanja. Dajte svojoj djeci priliku da se natječu u uzbudljivoj utrci robota, postavljajući prepreke na stazi. Za one koji vole dizajniranje, pripremili smo radionicu na kojoj će timovi djece zajedno stvarati dizajn dječjih soba, kupaonica i dnevnih boravaka, koristeći tehnologiju.

 

Na radionicama mališane očekuje:

* Robot Kodi i Pametno Crtanje – djeca će imati priliku upoznati robota Kodija, koji obožava crtati. Djeca će naučiti kako pripremiti robota za rad i zajedno s njim stvarati prekrasne crteže.

* Miš Programer – Uz Miša Programera, djeca će naučiti pojmove lijevo, desno, gore i dolje. Na ovoj radionici će isprogramirati Miša kako bi ga usmjeravali prema željenom smjeru. Ovo je izvrsna prilika za djecu da se upuste u osnove programiranja.

* Utrka Robota – Na ovoj zabavnoj radionici, djeca će se natjecati u utrci robota. Dva robota će se kretati istim poligonom, a djeca će ih programirati tako da stvaraju strategije za pobjedu. Moći ćepostavljati prepreke kako bi izazov bio veći.

* Dizajniranje Sobe na Tabletima – Djeca će se osjećati kao pravi dizajneri na ovoj radionici. Koristeći tehnologiju, timovi će zajedno dizajnirati dječje sobe, kupaonice i dnevne boravke. Ovo je prilika za kreativno izražavanje i suradnju.

* Soba po Soba, Kućica – Nakon što su kreirali svoje interijere, djeca će dobiti priliku uređivati stvarnu drvenu kuću. Upotrebljavat će različiti namještaj i kreativno uređivati prostorije, birajući zavjese, boje pokrivača, jastučnice, ukrasne jastuke, tepihe, tapete i još mnogo toga.

* Magnetni Blokovi za Najmlađe – Čak i najmlađi posjetitelji bit će uključeni u temu događaja pomoću magnetnih blokova. Na ovoj radionici, uz pomoć animatora, najmlađi će dizajnirati različite oblike i razvijati svoje kreativne sposobnosti.

 

 

Izvor: King Cross

The event is finished.

Datum

11 stu 2023
Expired!

Vrijeme

17:00 - 19:00

Ponavljanje događaja

12 stu 2023, 16:00-18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.