Zagreb: Brick show u Family mallu

Zagreb: Brick show u Family mallu

Impozantna Izložba modela LEGO® kockica ponovo se održava u Family mallu 21. i 22. listopada.

Jedinstveni zabavni događaj koji veseli male i velike ponovo pruža priliku za razgledanjem najatraktivnijih RC modela, spektakularnih eksponata od legića, ali i za interaktivnu zabavu namijenjenu najmlađima, a sve to u organizaciji Kluba Kockice na 1200 m2 Paviliona 1 Family malla.

‘Kockice’ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO® entuzijaste u Hrvatskoj, a neki od njihovih članova na Izložbi će predstaviti senzacionalne modele – od raznih diorama do dvorca Hogwarts i Eiffelovog tornja. U postavu će im se pridružiti kolege iz Njemačke LBRICK, zatim klub Skockani iz Srbije, Kocke klub iz Slovenije, TVG Brick Team iz Italije kao i druge rado viđene ekipe iz Srbije i Hrvatske.

Ovi strastveni članovi klubova i entuzijasti oživjet će animirane likove poput Mickey Mousea, Minnie Mouse, ali i dvorce, policijske postaje, te druge zanimljivosti kakve samo mogu stvoriti ljubitelji najdražih nam kockica.

Na posebnom odjelu najmlađi će se moći okušati u vožnji bagera, kamiona, autića preko aplikacije na pametnom telefonu ili preko daljinskog upravljača.

Osim uzbudljivih prizora koje će oživjeti LEGO® kockice djeca će se moći zabaviti u posebnim igraonicama, a za vrijeme trajanja izložbe bit će dostupna Tombola s vrijednim nagradama.

– Cijena ulaznice iznosi 2,5 eura

– Radno vrijeme u subotu je od 10 do 20 sati, a u nedjelju od 10 do 18 sati.

 

Izvor: Family mall

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.