Zagreb: Četvrt filma

Zagreb: Četvrt filma

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca poziva vas na manifestaciju Četvrt filma koja će se održati u petak i subotu, 16. i 17. lipnja na Kegliću.

Osim filmskih projekcija na otvorenom očekuju vas kazališna predstava za najmlađe, koncert i radionice cirkuskih vještina.

Program:

 

PETAK, 16. lipnja

* 19:30 – 21:00h – Radionica ŽONGLIRANJA – Na radionici će se učiti osnove žongliranja s lopticama, čunjevima, tanjurima i još ponekim rekvizitom. Zabava je zagarantirana.
U suradnji s Cirkoramom – udrugom za promicanje kulture i umjetnosti u svakodnevnom životu.
Voditelj: Ivo Frangeš

* 19:30 – 21:00h – Koncert: LA PAPA – Nikola Dabac (ukulele, glavni vokal) i Stanislav Kovačić (violončelo, prateći vokal) te spoj njihovih glazbala koji stvara vrlo specifičnu zvučnu sliku rasplesat će vas ovog proljeća na Kegliću. Gostovanje FonoKinoteke glazbenog programa kina Kinoteka na manifestaciji Četvrt filma.

 

SUBOTA, 17. lipnja

* 19:00 – 19:30 i od 20:00 do 20:30h – HULA HOOP radionica – Zavrtite ovaj neobičan rekvizit i dobro se zabavite na veseloj radionici hula hoopa namijenjenoj svim uzrastima!
U suradnji s TraumaticArts – udrugom za promicanje cirkuske umjetnosti.
Voditeljica: Paula Ribić

* 19:30 – 20:00h – Predstava za djecu – STONOGA GOGA – Redateljica: Renata Carola Gatica
Glume: Zrinka Kušević, Maja Katić, Fabijan Komljenović/Filip Sever
Tko je kraljica kukaca? Kako leptirica uspavljuje bebe čahurice? Zašto mravi nemaju vremena? Pogledajte „Stonogu Gogu“ i saznat ćete gdje spavaju bubamare i što prodaje smrdljivi Martin, a i druge važne informacije o sitnim šumskim životinjama. Glumci Teatra Poco Loco izvode ovu poučnu priču uz puno glazbe (pjevajući i svirajući uživo), a dojam upotpunjuje bogato ilustrirana scenografija koja nas vodi u najtajnije dijelove šume.

* 21:00h – Filmska projekcija: LJETO KADA SAM NAUČILA LETJETI – Režija: Radivoje Andrić
“Ljeto kada sam naučila” letjeti priča je o prvom poljupcu, o odrastanju s kojom će se mnogi identificirati i prepoznati. Uz mješavinu humora, živopisnih likova i autentičnog prikaza obiteljskih i regionalnih situacija i prilika, bavi se univerzalnim temama odnosa, prijateljstva i obitelji.”

 

NAPOMENA: U slučaju lošeg vremena programi se prolongiraju na 18. i 19. lipnja, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

 

Izvor: Centar za kulturu i film Augusta Cesarca

 

The event is finished.

Datum

16 lip 2023
Expired!

Vrijeme

19:30 - 21:00

Ponavljanje događaja

17 lip 2023, 19:00-22:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.