Zagreb: Dani Stenjevca

Zagreb: Dani Stenjevca

Centar za kulturu i obrazovanje Stenjevac vas poziva na Dane Stenjevca koji će se održati na više lokacija u Stenjevcu od 15. do 17. rujna.

Dani Stenjevca su trodnevni kvartovski festival, na kojem vas očekuju sadržaji humanitarnog, glazbenog, kulturnog, edukativnog, sportskog, zdravstvenog, gastronomskog i održivog tipa!
Kvartovski festival započeti će u petak s dobrovoljnim darivanjem krvi i mjerenjem tlaka i šećera u prostorijama Mjesnog Odbora Perjavica Borčec.

U subotu kreće cjelodnevni program od ujutro pa do navečer! Starta se s teniskom igraonicom za najmlađe, te radionicom dresiranja pasa. Nakon podne je nastup Matice Umirovljenika Susedgrad, te radionica aranžiranja cvijeća.

Muzičku podlogu za popodnevni dio će osigurati DJ Senno, a pridružit će se i KUD Vrapčanci. Za najmlađe će tu biti mađioničar i facepainting, a i radionica za djecu Odgoj s glazbom.

Svoj rad će predstaviti i Humanitarna Udruga Srce Stenjevca, te će prikupljati sredstva za Dječji Vrtić Vrapče. Tijekom subote ćete moći sudjelovati u humanitarnoj tomboli u kojoj sudjeluju poduzetnici s prostora kvarta. Sav prihod od humanitarne akcije ide u svrhu opremanja Dječjeg Vrtića Vrapče.

Subotu navečer će vas zabavljati Djerko Ulica, stenjevački rap predstavnik, a tu će biti i DJ show Anavi i Keso, te Penthouse DNB, popraćeni s fire i pole dance showom!

Nedjelja popodne započinje nastupom KUD-a Stenjevec, radionicom plesa na svili, prezentacijom mačevanja, te buvljakom razmjene stvari po principi sharing is caring!

U goste dolaze i sjajni vatrogasci iz DVD-a Zapad prezentirati svoj rad i opremu. Festival će zatvoriti lokalni band koji se bavi irskom glazbom Drowsy Lizards.

Za gastronomsku ponudu festivala su zaduženi lokalni ugostitelji, pa ćete tako moći probati craft pive i gemište na štandu Beershopa To&To, roštilj na štandu Agram, slushie i sladolede na štandu Caffe Bara Cross, i langošice i slične delicije na štandu Scorpio. Dužinom trajanja i opsegom programa, s preko 30 aktivnosti, je ovo najveći događaj ovog tipa u Gradu Zagrebu pa vas organizatri sve pozivaju u Stenjevec, Park Lujze Janović Wagner od 16. do 17. rujna!

 

 

Izvor: CZKIO Susedgrad

The event is finished.

Datum

16 ruj 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

17 ruj 2023, 16:00-20:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.