Zagreb: Dino tjedan u Igrandiji

Zagreb: Dino tjedan u Igrandiji

T-Rex, Pterodaktil, Brontosaur i mnogi drugi najdraži dinosauri žive u Dinoparku Igrandije. Ovaj tjedan pozivaju vas i vaše mališane da ih upoznate putem kreativnih radionica na kojima ćete učiti kako izraditi svoje fosile, dino-jaja, kostime, a pritom se super zabaviti.

Vaši mališani će iz parka izaći s puno novih prijatelja, kreativnih uradaka koje će ponijeti doma i znanja o ovim moćnim bićima koja su vladala zemljom prije nekoliko milijuna godina!

RASPORED SVIH RADIONICA koje se održavaju u periodu od 17:00 do 19:00 sati:

 

* 13.11. Vrste dinosaura

Prvi dan Dino tjedna naši stručni animatori naučiti će djecu svim vrstama dinosaura, što su oni jeli, gdje su živjeli i ostalim zanimljivostima. Nakon zabavnog učenja, mališani će izrađivati vlastite lutke dinosaure.

 

* 14.11. Fosili dinosaura

Danas mališane učimo što su uopće fosili i zašto su fosili dinosaura danas zaštićeni. Nakon što su stekli novo znanje, djeca će izrađivati vlastite fosile utiskivanjem igračaka u slano tijesto, a zatim ćemo dječje radove zakopati u kadicu s pijesakom te će mališani postati pravi arheolozi u potrazi za blagom.

 

* 15.11. Dino Jaje

Šta je bilo prvo, dinosaur ili jaje? Mališani će to i još puno toga naučiti na našem trećem danu Dino tjedna. Nakon zabavnog učenja, klinci će izrađivati i oslikavati vlastito jaje iz kojega će se izleći mali dinać.

 

* 16.11. Napravi svog dinosaura

Mališane će naši stručni animatori podsjetiti svim zanimljivostima o dinosaurima, a zatim će dobiti priliku osmisliti i dizajnirati vlastitog dinosaura. Koje boje će biti? Koliko će biti velik? Hoće li hodati, letjeti ili možda biti pod vodom? Koje ime će mu dati? Sve to ostavljamo na izbor dječjoj mašti, jer kao što već dobro znamo – dječja mašta može svašta!

 

* 17.11. Mama, postao sam dinosaur

Ovaj dan naši mališani već su pravi stručnjaci za dinosauriće i dinosaurice. Pomoću kostima i cipelica danas i sami postajemo – dinaći! Zato pojurite u Igrandiju, zaposlite s nama maštu i ruke i preobrazite se u čudesna bića koja žive još samo u našemu parku 🙂

 

NAPOMENA: Radionica je uključena u cijenu ulaznice za iGRANDiA edutainment tematski park

 

 

Izvor: Igrandia

The event is finished.

Datum

16 stu 2023
Expired!

Vrijeme

17:00 - 19:00

Ponavljanje događaja

17 stu 2023, 17:00-19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.