Zagreb: Dizajnerska početnica – Dnevnik jednog eksperimenta

Zagreb: Dizajnerska početnica – Dnevnik jednog eksperimenta

U subotu, 3. veljače 2024. godine od 10:00 do 12:30 sati, u Hrvatskom dizajnerskom društvu, u okviru programa Dizajnerska početnica održat će se besplatna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole pod nazivom DNEVNIK JEDNOG EKSPERIMENTA.

 

– Voditeljica radionice je dizajnerica Maja Subotić a rok za prijavu je petak, 2. veljače 2024. godine, do 15:00 hna mail: dizajnerskapocetnica@dizajn.hr

 

Interdisciplinarna radionica Dnevnik jednog eksperimenta je sinteza dizajna, umjetnosti i botanike, a pruža djeci znanja iz jednostavne, priručne kemije i botanike kroz praktične, atraktivne pokuse koji se bilježe u ručno dizajnirane dnevnike.

Na radionici će polaznici savladati i osnove dizajniranja knjige u obliku dnevnika. Osim toga, “učionica” će bit pretvorena u mali laboratorij gdje će otkriti svijet boja i tonova koje krije svakodnevna flora.

Cilj radionice je pomoći djeci da realiziraju svoje projekte u vidu male knjige te savladaju osnovne tehnike izrade i dizajna iste.

 

– Radionica je besplatna, a namijenjena je učenicima i učenicama nižih razreda osnovne škole

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

03 velj 2024
Expired!

Vrijeme

10:00 - 12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.