Zagreb: Dizajnerska početnica – Ogledalo bez mana

Zagreb: Dizajnerska početnica – Ogledalo bez mana

U subotu 11. studenoga 2023. godine, s početkom u 10:00 sati, u Hrvatskom dizajnerskom društvu, u okviru programa Dizajnerska početnica održat će se još jedna u nizu besplatnih radionica za djecu viših razreda osnovne škole i srednjoškolce pod nazivom “OGLEDALO BEZ MANA”.

Voditeljica radionice je ilustratorica Agata Lučić, a rok za prijavu je 10. studenoga do 15:00 sati na mail: dizajnerskapocetnica@dizajn.hr.

 

Na radionici će sudionici samostalno izraditi fanzin te se pogledati u ogledalu koje mane ne prepoznaje.

Polaznici i polaznice radionice samostalno će izraditi vlastite fanzine na temu ‘Ogledalo bez mana’. Fanzin je mala, obično ručno rađena i nekomercijalna publikacija, koja se može kopirati i umnožavati, popularna kao umjetnički medij najčešće underground kulture.

Radionica počinje promišljanjem o svom izgledu, onome što na sebi volimo te o vlastitim nesigurnostima. Na tu temu sudionici radionice će reagirati brzim crtežima i tekstualnim zabilješkama te će složiti jedinstvene ručno izrađene knjižice koje će im nakon radionice ostati kao podsjetnik da prihvate svoj izgled, zavole svoje tijelo i ne padnu pod utjecaj nametnutih standarda ljepote.

Ova radionica ima za cilj pokazati mladima kako nametnuti standardi ljepote nisu realna slika, te ih potaknuti na pozitivno poimanje vlastitog izgleda i promišljanje činjenice kako je istinska ljepota ona kojom zračimo iznutra.

– Predviđeno trajanje radionice je 3 h (od 10:00 – 13:00).

– Mjesto održavanja: HDD, Boškovićeva 18, Zagreb.

– Roditelji i/ili staratelji trebaju potpisati SUGLASNOST za sudjelovanje djece na radionici.

 

 

Izvor: Hrvatsko dizajnersko društvo

The event is finished.

Datum

11 stu 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.