Zagreb: Festival društvenih igara – Uključi se, igranje (ni)je zarazno!

Zagreb: Festival društvenih igara – Uključi se, igranje (ni)je zarazno!

Centar za kulturu Trešnjevka i Terrible Creations d.o.o. po prvi puta zajedničkim snagama organiziraju FDI – Festival društvenih igara, na dvije lokacije i za sve dobne skupine! Festival će se održati od 27. do 28. svibnja 2023. od 10 do 20 sati i namijenjen je svim uzrastima, s time da će se u Centru za kulturu Trešnjevka održati program više namijenjen djeci (i roditeljima), dok će se u kafiću Crni Mačak (Mesnička 22) održati program više posvećen odraslima koji uživaju u društvenim igrama. Već prve godine osiguran je bogat i međunarodni program predavanja, radionica, igraonica i kvizova.

Ulaz je na sve programe besplatan!

Tijekom festivala će se održati brojna stručna predavanja i tribine, uključujući međunarodno gostovanje Nándora Laklia, osnivača Parallel Worlds Foundation-a iz Mađarske. Od entuzijasta početnika do profesionalaca, svi će pronaći nešto za sebe: od učenja uloge društvenih i logičkih igara u odgoju djece, preko 3D oblikovanja i printanja igara, pa sve do praktičnog učenja kako razviti svoju igru ili scenarij za Live Action Role Playing!

Program u Centru za kulturu Trešnjevka (Park Stara Trešnjevka 1) sastoji se od stručnih predavanja i igraonica namijenjenih djeci, roditeljima i obiteljima – koji će osim zabavnih igara moći naučiti brojna vrijedna znanja o ulozi društvenih igara u odgoju i obrazovanju.

Ovakav festival ne može proći bez puno kvalitetnog igranja i kvizova za sve generacije (od najmlađe do najzrelije dobi), pa će posjetitelji moći sudjelovati i uživati u 2 kviza i čak 14 radionica i igraonica! Stoga možemo reći da će program biti jednako koristan roditeljima, obiteljima i djeci koliko i profesionalcima i entuzijastima koji žive od i za društvene igre.

 

 

The event is finished.

Datum

27 svi 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

28 svi 2023, 10:00-20:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.