Zagreb: Festival “Svi smo mi nahero”

Zagreb: Festival “Svi smo mi nahero”

Drugo izdanje festivala Svi smo mi nahero ponovno stiže u Maksimir s prvim danima proljeća, a raskošnu programsku lepezu koja isprepliće izvedbenu, glazbenu, i vizualnu umjetnost s fokusom na nezavisnu umjetničku scenu, u četiri puna dana i večeri, od 21. do 24. ožujka ugostit će Centar za kulturu i informiranje Maksimir (CKIM).

Festival Svi smo mi nahero iza kojeg umjetnički i organizacijski suvereno stoji profesionalno-bračni par – kazališna redateljica Rajna Racz i glazbenik Marin Živković – namijenjen je svima, a osobito djeci i mladima, kojima cijeli spektar edukativno-kreativnih radionica i aktualno intrigantnih predstava pruža priliku da kvalitetno provedu svoje vrijeme i usvoje različite kulturno-umjetničke prakse.

 

– Ulaz na sva događanja je slobodan, ali je potrebno što prije rezervirati svoje mjesto za radionice i najaviti se za predstave na e-mail: uonahero@gmail.com

 

Organizator festivala je Umjetnička organizacija Nahero, u partnerstvu s Centrom za kulturu i informiranje Maksimir. Program je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

22 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

17:00 - 19:00

Ponavljanje događaja

24 ožu 2024, 11:00-18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.