Zagreb: Gordon i Paddy na senzornoj projekciji u Susedgradu

Zagreb: Gordon i Paddy na senzornoj projekciji u Susedgradu

Senzornim se projekcijama djeci s teškoćama senzorne integracije omogućuje sudjelovanje u kulturnim događanjima, s naglaskom na udobnost i osjećaj dobrodošlice u kinu.

Neka djeca burno reagiraju na glasan zvuk, neka na jako svjetlo, neka ne mogu podnijeti da je druga osoba u njihovoj blizini, neka ne mogu sjediti na mjestu dulje od nekoliko minuta, a neka ne mogu pratiti brzu izmjenu slika, scena, sekvenci.

Upravo je kino to mjesto u kojem djeca u društvu vršnjaka mogu kroz socijalnu interakciju, u uvjetima koji su optimalni za njihov senzorni sustav, usvajati nova ponašanja, komunikacijske obrasce i edukativne sadržaje. Programom se u kino dvorani stvara siguran prostor za međusobno upoznavanje, učenje i prihvaćanje različitosti, pri čemu djeca uče o empatičnom i tolerantnom ophođenju prema drugima.

Švedski animirani film “Gordon i Paddy” prati šefa policijske postaje Gordona i njegovu novu pomoćnicu, pametnu mišicu Paddy u zajedničkom pokušavaju rješavanja slučaja nestalih lješnjaka. Film je sinkroniziran na hrvatski.

 

Film će biti prikazan 10. svibnja u 17:30 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Ulaz je besplatan!

Svoja mjesta možete rezervirati e-poštom na adresi: senzorne@hfs.hr.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

10 svi 2024
Expired!

Vrijeme

17:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.