Zagreb: Izložba maketa, automobila, aviona i brodova Scale model show u Family mallu

Zagreb: Izložba maketa, automobila, aviona i brodova Scale model show u Family mallu

Family mall ponovo je domaćin izložbi maketa, automobila, aviona i brodova – Scale model show ‘Kup Zagreb’ koji se održava 18. i 19. svibnja 2024. na više od 2.000 m2 u Pavilionima 1 i 2 te parkingu na istočnom ulazu Family malla!

Nekoliko stotina vrhunskih i prema svjetskim standardima izrađenih maketa zrakoplova, brodova, oklopnih vozila, civilnih automobila, trkaćih automobila, jedrenjaka, mnoštvo diorama, figura i drugih zanimljivosti stvorit će jedinstvenu priliku za doživljaj o kojem ćete još dugo pričati!

 

Tijekom Scale model showa još vas očekuje:

* Posebnost ovogodišnjeg Zagreb scale model showa je FAZ – Festival autića Zagreb koji predstavlja cijele kolekcije die-cast autića u svim mjerilima, kolekcionara iz Hrvatske i inozemstva, od formula F-1 do malih osobnih automobila. Posjetitelji će moći kupiti razne autiće.

* Uz samo natjecanje organiziran je i bogati program sa jednim od najpoznatijih svjetskih proizvođača maketa i maketarskog pribora kao što su: Eduard, Special Hobby i AZ models iz Češke, zatim jedna od najvećih maketarskih trgovina u Europi – MN Modelar iz Češke.

* I ove godine predstavlja se posebno atraktivan te školskoj djeci zanimljiv promotivan štand MORH-a, a vjerujemo kako će biti i puno interesa za cjelodnevnu radionicu bojanja maketa koju će za gledatelje prezentirati iskusni maketari i koja će se moći pogledati u svakom trenutku.

* Posebnu atrakciju svake godine predstavljaju i zanimljiva prava vozila u omjeru 1:1, parkirana oko lokacije održavanja Festivala, što će ove godine uključivati posjet nekih od članova raznih oldtimer i drugih klubova automobila.

* Predstavit će se “Klub povijesnog zrakoplovnog jedriličarstva Hrvatske” sa svojim materijalima i izložit će repliku prve školske zrakoplovne jedrilice u Hrvatskoj iz 1930. godine, a koja je u letnom stanju.

 

Radno vrijeme:

* 18. SVIBNJA – 09:00 – 20:00 sati

* 19. SVIBNJA – 09:00 – 16:00 sati

 

* ULAZ:

– ODRASLI: 2 EUR

– DJECA: 1 EUR

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

18 svi 2024
Expired!

Vrijeme

9:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

19 svi 2024, 09:00-16:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.