Zagreb: Jesenske radionice u MSU za djecu i mlade

Zagreb: Jesenske radionice u MSU za djecu i mlade

Ovih jesenskih praznika MSU je pripremio kreativne radionice za djecu od 6 do 9 godina i mlade od 10 do 14 godina.

* 31. listopada od 11:00 do 13:00 sati – Muha u muzeju, radionica za djecu od 6 do 9 godina

Nadahnuti slikovnicom „Muha u ateljeu Ivana Kožarića“ polaznici radionice postat će istraživači muzejskog postava. Svojim improvizacijama i pričama oživjet će izabrano umjetničko djelo, a potom će stupiti u dijalog s drugim neobičnim predmetima i pojavama koje u muzeju sreću. Svoju priču uobličit će na kraju u likovni rad.

 

* 31. listopada od 14 do 16 sati – Izradi fanzin!, radionica za mlade od 10 do 14 godina

Slijedeći ideju umjetničke skupine Grupe šestorice autora, koji su dijelili letke, plakate i na ulicama ih dijelili građanima i tako umjetnost učinili dostupni svima, pozivaju se mladi od 10 do 14 godina da se pridruže na radionici izrade fanzina – ručno izrađene knjižice. Inspirirat će se s nekoliko umjetničkih radova na izložbama Zbirke kao glagol i Sanje Iveković: Works of Heart, a potom prionuti na izradu fanzina – na temu po izboru. Fanzin će polaznici moći ispuniti tekstovima, isječcima iz novina, časopisa, fotografijama, crtežima… Polaznici će ga moći zadržati za sebe, ali ako će ga željeti podijeliti, svaki će ga polaznik moći umnožiti od 5 puta.

 

Ostale informacije:

– Cijena sudjelovanja po osobi: 4 eura

– Radionice će provesti Renata Filčić, voditeljica Odjela za edukativnu djelatnost.

– Prijave se primaju do nedjelje, 29. listopada 2023. putem e-adrese: edukacija@msu.hr, s imenom i prezimenom polaznika te naznakom programa za koji se sudionik prijavljuje.

 

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

31 lis 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Ponavljanje događaja

31 lis 2023, 14:00-16:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.