Zagreb: Karneval

Zagreb: Karneval

City Center one East se 9. i 10. veljače pretvara u mjesto ispunjeno zabavom.

Velike i male će zabavljati klaunovi koji će na svakom koraku mamiti osmijehe posjetitelja, mađioničari čiji će vas trikovi očarati te žongleri uistinu zadivljujućih vještina. Dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se smjelo zaputiti u šetnju na štulama, a svratit će i ljupka princeza koja će rado popričati s mališanima o svome čarobnom kraljevstvu. Da ovi trenuci za pamćenje nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih ovjekovječiti na najzabavniji način.

Kid’s Jungle igraonica osigurala je facepainting, maštovite frizure i šminku uz koje će se mališani pretvoriti se u svoje omiljene likove i heroje, a moći će pokazati i vještine na kreativnoj radionici izrade maski.

Dođu li zamaskirani, imat će priliku osvojiti poklon bon City Centera one u iznosu od 60 eura i druge nagrade. Pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje kao i prilog.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

09 velj 2024
Expired!

Vrijeme

16:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

10 velj 2024, 11:00-19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.