Zagreb: Kazališna predstava – Čarobnjakov učenik

Zagreb: Kazališna predstava – Čarobnjakov učenik

U subotu, 19. studenoga uoči Noći Kazališta pogledajte kazališnu predstavu “Čarobnjakov učenik” Scene Gorice. Predstava će se održati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) s početkom u 11 sati.

Ulaznice su u prodaji od utorka 25.10.2022. godine a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat.

Cijena ulaznice: 30,00 HRK / 3,98 EUR, a predstava je namijenjena za djecu od 3 godine na više.

„Čarobnjakov učenik“ narodna je bajka koja na duhovit način govori o važnosti učenja, o marljivosti, ali i o posljedicama neznanja i lijenosti. Kod čarobnjaka Vilibalda zanat uči nespretni i pomalo lijeni šegrt, dječak Fricl. Kako čarobnjak uživa da ga se dvori, često zapovijeda komadima pokućstva, posuđu i predmetima da rade po kući, a Fricl, kako ne bi morao obavljati nikakve teške poslove, nastoji se domoći čarobne formule ne bi li i on mogao naređivati. Sve krene po zlu kad čarobnjak otputuje, a stvari potpuno izmaknu kontroli jer Fricl počne čarobirati sam te se nađe u mnogim smiješnim i kaotičnim situacijama.

The event is finished.

Datum

19 stu 2022
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.