Zagreb: Kazališna predstava – Ljubavni napitak

Zagreb: Kazališna predstava – Ljubavni napitak

Dječji grad vas poziva u subotu, 11. veljače s početkom u 11:00 sati na interaktivnu kazališnu predstavu “Ljubavni napitak” koja će se održati u kazalištu Vidra (Draškovićeva 80).

Predstava ‘Ljubavni napitak’ simpatična je i smiješna predstava u kojoj ćete uživati, a namijenjena je za djecu od 3 do 7 godina.

Čarobnjak Ljubek napravio je nekoliko napitaka, ali su se malo pomiješali i joj joj joj… Baš na dan kada je jako puno posla radi dana Valentinova, nastao je veseli kaos… Jer napitci su izazvali svakakve ‘nuspojave’.

Ulaznice po cijeni od 10 eura možete kupiti na mojekarte.hr.

 

Napomena: Dječji Grad je amatersko animacijsko kazalište (KAZ – 176) – izvedbe izvode kostimirani animatori. Ne očekujte savršenu glumu i tekst naučen napamet. Naša glavna zadaća je zabava i druženje kroz zanimljive i poučne priče, ples, pjevanje i druženje.

Preporuka: Kroz predstavu se provlači Dječji Grad pjesma ‘Ljubav oko nas’ koju na kraju i plešemo svi zajedno. Plesne korake možete pronaći ovdje.

 

Izvor: Dječji Grad

The event is finished.

Datum

11 velj 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.