Zagreb: Kazališna predstava – Ninabu

Zagreb: Kazališna predstava – Ninabu

U subotu 29. listopada u 10 i u 17 sati poklonite svojoj bebi dan za pamćenje – uronite u NINABU!

Ninabu je multisenzorna plesna predstava za bebe i njihove roditelje, a nastaje u koprodukciji Umjetničke organizacije Shooma i Kazališta Mala Scena.
Ovaj inovativni interdisciplinarni plesno-kazališni projekt namijenjen za najmlađu publiku, bebe od 3 do 18 mjeseci i njihove odrasle, rijetkost je u izvedbenoj umjetnosti zbog izuzetno malog postotka stvaranja radova za navedenu dob publike.

Ninabu je zamišljen kao „mala šuma“ koja poziva publiku da uđe i istraži multisenzorni umjetnički prostor koji želi biti intiman kolaž pokreta, plesa, glasa, glazbe, zvuka, mirisa, dodira i vizualnih objekata. Ninabu je zamišljen da postane „događaj i mjesto“ inspirirano šumom, šumom koja ima snagu uvući nas u svoje čarolije, u kojoj se možemo kretati, dirati, mirisati, gledati, uživati i uroniti. U ugodnom okruženju predstave djeca će se moći slobodno kretati u prostoru izvedbe, moći će slobodno istraživati nove ljude, teksture, oblike, boje i zvukove dok su njihovi roditelji blizu (ili zajedno s njima) i dopuštaju im da se igraju, podržavaju ih u tome da istražuju, ali i da se vrate u svoje sigurno utočište kada im je to potrebno. Za dojenje, presvlačenje, maženje…
Cilj je kreirati predstavu u kojoj će se stvoriti izvedbeno-scenski okoliš koji će podupirati dječju prirodnu znatiželju, omogućiti im da slobodno sudjeluju, istražuju ili samo promatraju događanja i prostor oko sebe sukladno njihov potrebama i mogućnostima, a da se pritom doprinosi emocionalnom i socijalnom povezivanju roditelja i njihovih beba.

Predstava traje 35 minuta.
Cijena ulaznice je 50 kuna po osobi (svaka beba iznad 3 mjeseca se računa kao osoba). Ukoliko dolaze 2 odrasle osobe s jednom bebom moguć je popust.
Ulaznice rezervirajte na službenoj stranici Male Scene.

The event is finished.

Datum

29 lis 2022
Expired!

Vrijeme

10:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.