Zagreb: Kazališna predstava – Ovo sam ja

Zagreb: Kazališna predstava – Ovo sam ja

Centar mladih Ribnjak vas 15. listopada, u 11 sati poziva na ovu neverbalnu predstavu koja se obraća najmlađoj djeci jezikom koji najbolje razumiju: jezikom plesa i pokreta! 

Tri čovječuljka se igraju da su lisica, patka i žirafa, a možda to stvarno i jesu. Oni su možda djeca koja se igraju da su životinje, a možda su odrasli koji se igraju da su djeca. Svaki ima svoju omiljenu igračku i svoju kućicu. I svoju najdražu odjeću. Svaki ima svoju boju. Svaki od njih uživa u životu, u svom tijelu, u pokretu, u igri. Sretan što je baš taj koji je, sa svojim stvarima, svojim osobinama i načinima kako radi stvari.

A onda otkriju da nisu sami. Isprva je teško naći zajednički jezik i početi se igrati zajedno, ali kad jednom krenu, ne mogu se zaustaviti! Uče jedni od drugih, upoznaju se, proučavaju, imitiraju, suprotstavljaju, podržavaju, prate se pa razilaze, sukobljavaju, malo i svađaju, pa onda mire, ali najviše od svega: uživaju. U prijateljstvu, u različitosti, u druženju, u igri. Kako je lijepo biti zajedno!

Predstava je namijenjena za djecu od 2 do 9 godina i traje 30 minuta.

Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a možete ih kupiti na: https://cmr.mojekarte.hr/hr/damian-cortes-alberti-ovo-sam-ja/tickets-603749.html

The event is finished.

Datum

15 lis 2022
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.