Zagreb: Kazališna predstava “Plavi svijet”

Zagreb: Kazališna predstava “Plavi svijet”

Ako ste u potrazi za zabavnim i edukativnim sadržajem, Hrvatsko društvo likovnih umjetnika poziva vas na predstavu Plavi svijet u galeriji Bačva (Meštrovićev paviljon), 17.6. u 10 sati.

EKO edukativna predstava u 40 minuta na zanimljiv i zabavan način educira predškolsku djecu i djecu nižih razreda o temama očuvanja mora, rijeka, jezera i okoliša općenito. Predstava se izvodi u vizualno dojmljivom, kreativnom i poticajnom postavu izložbe Dance de Luxe, stoga je ovo jedinstvena prilika da s mališanima istovremenom uživate u dva kulturno-umjetnička događanja.

Program je nastao u suradnji s Kazalištem Smješko, režiju potpisuje Mirta Zečević, autorice predstave su Petra Mrduljaš i Barbara Vicković, a glume: Barbara Vicković i Mirta Zečević.

Broj mjesta je ograničen, stoga na vrijeme, prijavom na POVEZNICI, rezervirajte svoje mjesto na predstavi.

Cijena ulaznice iznosi 7 €. Ulaznica uključuje kazališnu predstavu i izložbu. Svaki gledatelj treba imati ulaznicu, pa tako i djeca – bez obzira na dob. Uz obaveznu prethodnu rezervaciju, ulaznice se kupuju 30 minuta prije predstave na blagajni Meštrovićevog paviljona.

The event is finished.

Datum

17 lip 2023
Expired!

Vrijeme

10:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.