Zagreb: Kazališna predstava “U mojim snovima”

Zagreb: Kazališna predstava “U mojim snovima”

Centar kulture na Peščenici – KNAP vas poziva u subotu, 25. studenog u 11:00 sati na kazališnu predstavu “U mojim snovima”.

U mojim snovima je duhoviti komad za sve one koji su nekada sanjali nešto uobičajeno što je preraslo u nešto posve nepredvidljivo. U predstavi pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije; ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira na imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu…a kad ono…NIJE! Sve to bez konkretnih riječi i teksta, ozvučeno glasovima koje sama proizvodi ili izvodi uz glazbenu pozadinu. Predstava otvara pitanja, što je bolje, suočiti se sa strahovima u snovima ili javi? Koliko je isprepleteno jedno s drugim? I možemo li prenijeti spoznaje iz svijeta snova u svijet jave?

Ova klaunovska igra u izvedbi klaunese Marijane Matoković (Mara di Clown) pod mentorstvom Ire Seidensteina i uz režijsku i dramaturšku pomoć Tihane Strmečki svojim izričajem spaja emociju i pokret u nezaboravnu priču za sve spavače i one koji su spremni probuditi se.

Uzrast: 5+

– Ulaznice se mogu preuzeti od 20.11. do 24.11. u Centru Knap na 1. katu od 10 do 20 sati, te na dan izvedbe 25.11. od 10 sati na blagajni kazališta.

 

 

Izvor: Centar kulture na Peščenici – KNAP

The event is finished.

Datum

25 stu 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.