Zagreb: Kazališna predstava “Vuk i 7 kozlića”

Zagreb: Kazališna predstava “Vuk i 7 kozlića”

Lutkarska scena “Ivana Brlić Mažuranić” sprema za vas kazališnu predstavu “Vuk i 7 kozlića” u subotu, 17. lipnja s početkom u 11 sati u Zapruđu (Trg I. Meštrovića 1g).

Predstava je namijenjena za djecu od 3 do 10 godina.

Nakon što je majka Koza morala otići po poslu, a Kozlići ostaju sami, primorani su samostalno se obraniti od predatora i vještog manipulatora Vuka. Osim što su odgojeni po savjetima majke usput se moraju i sami domišljati lukavstvima pouzdajući se u vlastitu samostalnost i odluke. Tim više što je njihova nepažljivost i lakomislenost dovela do problema. Naime, Vuk ih je pronašao putem neoprezne prepiske na chat roomu.
Time i danas izrazito aktualnu temu postavljaju na scenu jer poučava kako je oprez nužan i bitan. Povlačeči segmente starinskih motiva te ih kombinirajući sa suvremenim elementima, te djeci bliskim pojmovima o internetskim zamkama i društvenim mrežama.

Informacije i rezervacije možete saznati putem mail-a: lutkarska@scena-ibm.hr ili na Messenger-u (Facebook), te na broju: 097 647 3200

Ulaznice kupujete na dan predstave na blagajni kazališta u vremenu od 10:00 do 11:00 sati.

Svi oni koji su rezervirali ulaznice trebaju ih preuzeti do 10:45 sati.

Svaki gledatelj treba imati ulaznicu, pa tako i djeca – bez obzira na dob.

Cijena ulaznice: 4,00 EUR

Trajanje predstave: 40 min

The event is finished.

Datum

17 lip 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.