Zagreb: Kazališna predstava “Vuk i 7 kozlića”

Zagreb: Kazališna predstava “Vuk i 7 kozlića”

Lutkarska scena “Ivana Brlić Mažuranić” sprema za vas kazališnu predstavu “Vuk i 7 kozlića” (s DJEDOM MRAZOM) u subotu, 17. prosinca s početkom u 11 sati u Zapruđu (Trg I. Meštrovića 1g).

Nakon što je majka Koza morala otići po poslu, a Kozlići ostaju sami, primorani su samostalno se obraniti od predatora i vještog manipulatora Vuka. Osim što su odgojeni po savjetima majke usput se moraju i sami domišljati lukavstvima pouzdajući se u vlastitu samostalnost i odluke. Tim više što je njihova nepažljivost i lakomislenost dovela do problema. Naime, Vuk ih je pronašao putem neoprezne prepiske na chat roomu.

 

Nakon predstave dolazi Djed Mraz (Djed Božićnjak), koji s djecom razgovara, pjeva, pleše i simbolično ih daruje slatkišima.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 do 10 godina.

Informacije i rezervacije možete saznati putem mail-a: lutkarska@scena-ibm.hr ili na Messenger-u (Facebook), te na broju: 097 647 3200

Svaki gledatelj treba imati ulaznicu, pa tako i djeca – bez obzira na dob.

Cijena ulaznice: 30 kn/3,98 EUR

Trajanje predstave: 40 min

The event is finished.

Datum

17 pro 2022
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.