Zagreb: Koncert – Jacques Houdek – “Kad si sretan”

Zagreb: Koncert – Jacques Houdek – “Kad si sretan”

I ove godine u prosincu, točnije 4.12.2022. godine u 10 sati moći ćete uživati u najljepšim dječjim pjesmama u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Jacques i njegovi veseli gosti ispunit će veliku dvoranu najljepšim dječjim pjesmama, plesom, smijehom, veseljem i pravom blagdanskom čarolijom!

Pomno osmišljen album za djecu ‘Kad si sretan – najljepše dječje pjesme‘ najdraže je glazbeno izdanje klinaca novoga tisućljeća, a ove će godine proslaviti svoj posljednji rođendan prije punoljetnosti! Stoga ste svi pozvani na veliki 17. rođendan najprodavanijeg albuma za djecu kada će najpoznatijom pjesmom za djecu “Kad si sretan” započeti još jedan spektakl za cijelu obitelj.

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme na ULAZNICE.HR po cijeni od 120 kuna i sa svojim malim okicama uživajte u bezvremenskim hitovima “Nije lako bubamarcu”, “Zeko i potočić”, “Kad se male ruke slože”, “Kauboj i indijanac” i mnogim drugima.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.