Zagreb: Kreartivka – Moja biografija

Zagreb: Kreartivka – Moja biografija

Inspirirani umjetnosti Sanje Iveković, čija je retrospektivna izložba Works of Heart otvorena do 7. siječnja 2024., Muzej suvremene umjetnosti provodi radionicu za djecu od 6 do 10 godina u subotu, 09. prosinca.

Sanja Iveković, diplomirana grafičarka, već tijekom svog studija koristi razne medije i često poseže za gotovim materijalima. S ciljem kritičkog propitivanja medija, prezentacije i naslijeđa, ona jednostavnim, no vrlo promišljenim i preciznim intervencijama ukazuje na konstruiranost tih naoko stabilnih ili stvarnih društvenih „istina”. Na isti način pristupa i svojim fotografijama iz obiteljskog arhiva kao i biografiji. Polaznici će se na subotnjoj radionici posvetiti upravo tim radovima Sanje Iveković i time potaknuti kreirati vlastite „biografije“.

Za radionicu se potrebno prijaviti do 08. 12. do 15:00 sati na e-adresu: edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te telefonski kontakt.

– Radionica je besplatna

 

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

09 pro 2023
Expired!

Vrijeme

11:30 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.