Zagreb: Kreartivka: Priprema – pozor – napravi!

Zagreb: Kreartivka: Priprema – pozor – napravi!

Što sve možete biti umjetnost? Tko sve može biti umjetnik? U subotu, 25. studenog od 11:30 do 13:00 sari, KreARTivkom za djecu od 6 do 9 godina propitivati će se granice umjetnosti.

 

Kreativno druženje započet će razgovorom o radovima Dragoljuba Raše Todosijevića, Ivana Kožarića, Josipa Vanište, Ivana Ladislava Galete… umjetnicima koji su u svom umjetničkom stvaralaštvu često koristili svakodnevne predmete. Takvi nas umjetnički radovi često navode na propitivanje: je li to uopće umjetnost i mogu li i ja onda biti umjetnik? U drugom dijelu kreativnog druženja polaznici će se sami iskušati u izradi takozvanog ready madea, vrste umjetničkog djela kojeg čine neumjetnički predmeti, i dati odgovor na postavljena pitanja.

– Voditeljica radionice: Buga Kranželić, studentica posljednje godine povijesti umjetnosti, nastavnički smjer

– Za radionicu se potrebno prijaviti do 24. 11. do 15 sati na e-adresu: edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te telefonski kontakt.

– Radionica je besplatna

 

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

25 stu 2023
Expired!

Vrijeme

11:30 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.